31 March 2020

SEDINTA DE LUCRU A DIAVOLULUI

(Tradus de Rodica Botan)

Satan a convocat de urgenta o conventie a demonilor. Ca introducere a spus...

Nu putem nicicum sa oprim crestinii sa mearga la biserica si nici sa citeasca Biblia in care o sa afle adevarul. Si nici nu-i putem opri sa caute sa aiba o relatie intima cu Salvatorul lor. Iar odata ce au facut conectia cu Mintuirorul lor, noi nu mai avem nici o putere.

Asa ca lasati-i sa se duca la bisericile lor si sa incerce sa aiba partasie...dar noi o sa le furam timpul ca sa nu mai poata sa dezvolte o relatie cu Isus Christos.

Asta vreau sa faceti voi, le-a spus diavolul. Sa-i impiedicati sa aiba orice conectie vitala cu Mintuitorul lor in timpul zilei...

Cum sa facem asta, au zbierat diavolii?

Tineti-i ocupati cu lucruri banale din viata si inventati tot felul de situatii ca sa le tineti mintea ocupata. El le-a mai spus...Ispititi-i sa cheltuie, sa cheltuie, sa cheltuie...si sa se imprumute...sa se imprumute...si iara sa se imprumute...si ca sa plateasca convingeti pe sotiile lor sa mearga la lucru multe ore daca se poate iar pe sotii lor sa lucreze 6-7 zile pe saptamina cite 10-12 ore pe zi, asa incit sa poata sa-si permita un stil de viata absolut gol si lipsit de orice valori.

Nu-i lasati sa-si petreaca timpul cu copii lor, si astfel in timp ce familiile lor se vor fragmenta, caminele lor nu vor mai putea fi un loc de refugiu cind sint atacati de presiunile acestei lumi.

Stimulati in plin mintile lor asa incit sa nu mai auda ...Tineti-i ocupati cu radio sau CD player, in timp ce fac naveta, si tineti-i ocupati in restul timpului cu TV, DVD sau PC...si asta in mod constant.

Asta le va supra aglomera mintea si le va rupe orice legatura ce ar putea avea cu Christos.

Pe masutele lor de cafea ingramaditi ziare si reviste, si bombardati-i 24 de ore pe zi cu noutatile zilei. Invadati marginile soselelor cu reclame mari, atragatoare, si umpleti-le cutiile postale cu cataloage si alte gunoaie, sau alte promotii sau oferte de servicii gratuite si alte sperante false.

Puneti pose de femei tinere si atragatoare in jurnale si TV asa incit barbatii sa fie convinsi ca frumusetea exterioara este ceea ce este importanta, si astfel sa devina nemultumiti de sotiile lor.

Tineti pe sotiile lor sa fie reci si prea obosite sa-si mai iubeasca sotii, si da-le si ceva migrene.
Si daca sotiile lor nu vor arata barbatilor lor dragostea de care acestia au nevoie, ei o vor cauta in alta parte. Si asta, a zis diavolul, o sa distruga familiile lor in scurt timp.

Mai dati-le le-a mai zis el, si un Mos Craciun, ca sa uite sa-si invete copii ce insemnatate are Craciunul. Iar de Pasti, sa le dati un iepuras ca sa nu mai vorbeasca de inviere si de rascumpararea de la pacat si moarte.

Dati-le chiar si un timp de recreere dar faceti sa fie excesivi in toate, in asa fel incit sa fie si mai obositi la reintoarcere...Nu-i lasati sa mearga in natura, ca in mijlocul naturii vor reflecta la Dumnezeu , mai degraba trimiteti-i la parcuri de amuzament, intilniri sportive, piese de teatru, concerte si filme.

Si tineti-i ocupati...ocupati...ocupati! Si chiar cind se intilnesc intr-un cadru spiritual, faceti-i sa se amestece in tot felul de birfe si vorbe goale, ca atunci cind pleaca sa fie cu constiinta incarcata. Inghesuiti-le in viata lor tot felul de lucruri ca sa nu aiba timp sa ceara izbavire de la Isus.

Si in curind, isi vor consuma toata puterea sacrificindu-si chiar si sanatatea si familia pentru ca sa-si atinga tot felul de scopuri desarte.
.........................

Uraaa...O sa reusim...o sa reusim...Avem un plan!... au zbierat toti diavolii si s-au raspindit in toata lumea ca sa-si duca planul la indeplinire. Si au inceput asa sa-i faca pe copii Lui Dumnezeu tot mai ocupati...fugarindu-i dintr-un loc in altul ca sa-si rezolve tot felul de probleme, si nemaiavind timp pentru Dumnezeul lor, sau pentru familiile lor si nemaiavind ocazia sa spuna si altora despre puterea Lui Dumnezeu de a schimba vietile lor.

Intrebarea care vi-o pun este urmatoarea:... a reusit oare satana cu schemele lui sa te atace si pe tine?

Tu esti singurul care poti raspunde la aceasta intrebare...

A fi ocupat inseamna sa te apleci sub jugul lui satan...Daca nu esti chiar atit de ocupat...avertizeaza si pe altii despre acest meeting si acest plan a lui Satan. Si Dumnezeu sa te binecuvinteze!

6 comments:

Anonymous said...

da, Rodica! asa este! tocmai vorbeam cu sotul meu de dimineata,nu avem timp pentru nimic,suntem asa de ocupati cu lucruri marunte incat nu putem aloca un timp anume pt.ceva,de exemplu rugaciunea in familie..sau chiar rugaciunea inainte de culcare!suntem asa de obositi,abia ne taram picioarele..!Cred ca satan e implicat,ne ataca in trupul nostru,ne face ineficienti,ne oboseste peste masura..Eu am doar 41 de ani,de fapt ii voi implini,pe data de 27 August,iar sotul meu are 38 jumate..asa ca inca nu suntem batrini..Dar suntem obositi..de, planul diavolului!As vrea ca Domnul sa ne elibereze ca sa traim o viata dupa planul Lui,implinind in toate Voia Lui! Carmen Petcu, Galway - Ireland

Lugoja de la Petrila said...

Sincer sa va spun consider ca toate aceste lucruri se intampla doar in alte tari,in Romania suntem noi mai saraci dar de Dumnezeu Atotputernicul nu am uitat cu siguranta si slava Domnului ca suntem inca pe calea Lui.God bless you all!

Rodica Botan said...

Cramen Petcu...multumesc de vizita si binecuvintari sfinte iti doresc tie si familiei

Rodica Botan said...

Lugoja de la Petrila...poate imi dai si numele mic. Toti Lugojenii de la Petrila sint rude cu mine...Sint aproape sigura. As vrea sa stiu aceea persoana pe care diavolul inca n-a ajuns s-o deranjeze in nici un fel...

Nu uita, Lugoja de la Petrila, ca deavolul a fost destul de obraznic sa se duca si la Domnul Isus...si cu atit mai mult nu va ezita sa ne viziteze si pe noi. Atentie insa...Biblia ne spune ca, uneori se prezinta in haine de lumina...

Abia astept sa-mi raspunzi...

Esti cumva fratele lui Adi Bulancea...baiatul cel mic a lui Unchiu Ticu?

Oana said...

Ai ajuns pe blogul meu de pe acest link ... asta m-a facut sa iti citesc postarea de aici. Poate ca ai trimis-o special, pentru ca aveam mare nevoie de ea....

Multumesc, Rodica. Da, si pe mine ma tine Satan "ocupata"...cu multe. Dar marturisesc ca am asa o bucurie in suflet cind citesc din Cartea Sfanta...si am inceput sa citesc si sa incerc sa inteleg si Capitole precum Amos, Zaharia... inainte mi se pareau complet inaccesibile.

Te imbratisez si iti multumesc pentru fiecare firicel de senin pe care mi-l trimiti sau semnalezi. Si pentru mustrarile de printreranduri... Te iubesc.

Rodica Botan said...

Oana mea...ma rog adesea pentru tine; si acuma stiu din comentariul asta ca Dumnezeu imi asculta rugaciunea. Continua asa...si Dumnezeul in care ne incredem iti va face parte de toate bogatiile si bucuriile care exista...in timpul si la locul potrivit. El poate...si El te iubeste cu o dragoste pe care nici macar n-o banuiesti. E valabil si pentru mine. Si eu sufar de aceleasi lipsuri. Si eu am cautat pe lumea asta acel ceva care sa-mi sature sufletul- si inca n-am gasit. Dar stiu ca exista...si stiu ca intr-o zi n-am sa mai flaminzesc...