03 April 2010

DESPRE ...CONCURSUL PRIMAVERII...

http://rodicabotan.blogspot.com/2010/03/concursulprimaverii.html?showComment=1269692054629#comment-c3557577549854547447
Un mic secret...pentru toti cei care au lasat aici o poveste...Toate povestile vor fi premiate...chiar daca nu tot acelasi premiu - dar fiecare va primi ceva. Promit. Si un alt amanunt. Stiu ca fiecare persoana de aici are nevoie dintr-un motiv sau altul de un premiu...nu ma intrebati de unde stiu. Important este ca stiu...Nici un dolar nu va fi pradat...ca si altadata fiecare banut merge acolo unde trebuie sa mearga. Va sint tuturor recunoscatoare pentru povestile trimise. Personal cred ca fiecare poveste are gustul ei aparte...Si in totalitate este ca un meniu bogat cu mai multe feluri de mincare...

- Incepind cu prima povestioara a fratelui Milut care mi-a adus aminte de Romania si vorba mai veche a bunicutelor noastre...
- Continuind cu Cella...si frumosul sfirsit - a fost fain sa auzi pe toata lumea spunind Amin la rugaciune, nu-i asa?
- Marius ne-a adus un aspect atit de dureros inaintea ochilor...tatalui meu i-a placut povestea lui indeosebi...
- Apoi Different care la virsta ei gindeste atit de matur. Desi povestea este remarcabil construita, ce m-a afectat in mod deosebit este felul cum a judecat situatia creata in spatiul mic al pozei, si cum a mai gasit un aspect de discutat , cind din povestile dinainte, parea ca subiectul a fost deja devorat de ceilalti!!!
- Beni...si el la o virsta un pic mai mare ca nepotul din poza a gasit pina si numele pictorului si in scurte cuvinte a reusit sa mai dea inca o povestioara scurta dar plina de miez. Bravo Beni!!!
-Si ultima...dar nu ultima - Adriana. Aceasta domnita care are o inima cit ea de mare aduce multa bucurie unor copii sarmani, al caror viitor este scurt - si ea le face timpul ramas sa il petreaca pe pamint mai bun si mai frumos; atit pentru ei cit si pentru familiile lor. Va invit sa mergeti pe blogurile ei si sa vedeti cu ce se ocupa. Putini dintre noi fac atita sacrificiu cit face ea...

Deci tuturor concurentilor la "CONCURSUL PRIMAVERII"...VA ADUC DEOCAMDATA MULTUMIRILE MELE PENTRU PARTICIPARE. Mi-am odihnit ochii, mintea si inima citind tot ce ati scris. Dumnezeu sa va rasplateasca mai mult decit am sa pot sa va rasplatesc eu. Va rog mergeti pe acest link si continuati sa votati...in timp ce eu continui sa adun ceea ce va urma sa reprezinte premiile concurentilor ...Multumesc tuturora!!!

9 comments:

cella said...

UUUU, premiu!!! Suna bine ;)).

Ma uitam la fotografiile din gradina ta si asa mult imi place copilul ala ce citeste pe balustrada la tine ...

Rodica Botan said...

El este cel mai citit copil din gradina mea. Am sa te las pe tine sa-i dai un nume...
:)

cella said...

M-ma gandit la un nume: Andrei, ce zici? Sau ca sa sune americaneste: Andrew ;))

Rodica Botan said...

Andrei e fain...Trebuie sa stabilim acuma ce citeste?
:)

cella said...

"Amintiri din viata sfintilor cu aureola dusi pe ganduri" =)) scrisa de Rodica Botan si Cerasela Profiri (Cella) =))
E o carte palpitanta =)

Liana Morar said...

Hristos Cel Inviat sa va lumineze viata dumneavoastra si a celor dragi dvs.
Paste fericit!

Liana Morar

CAZACU GHEORGHE said...

Doamne Ajuta! Sora Rodica , Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Doamne Ajuta!

Pr. C. Gh.

gabi said...

Să ai parte de linişte, dragoste, bucurie, de Sărbători şi tot anul! Paşte Fericit !

CORA said...

În Noaptea Învierii, Lumina lui Dumnezeu coboară pe pământ! Deschide larg ferestrele sufletului tău și lasă Lumina Sfântă să pătrundă în cele mai ascunse cotloane! Paște Luminat!