11 November 2010

Joys of Muslim Women (Bucuriile femeilor musulmane)

by Nonie Darwish Tradus Rodica Botan

"In credinta musulmana, un barbat musulman poate sa se casatoreasca cu o fetita tinara de numai 1 an si sa aiba intimitati sexuale cu acest copil. Consumind casatoria la virsta de 9 ani. In schimb pentru aceasta femeie care devine sclava lui si pentru partile private ale ei ca sa o foloseasca ca pe o jucarie, familia fetei primeste o suma de bani (dowry).

Chiar daca o femeie este abuzata ea nu poate obtine divortul. Ca sa dovedeasca ca a fost violata, femeia trebuie sa aiba 4 barbati ca martori. Adesea dupa ce o femeie a fost violata, femeia este inapoiata familiei care trebuie sa reintoarca banii primiti pentru ea ca dowry. Familia are dreptul acuma sa o execute –omorul pentru onoare (honor killing) ca sa restabileasca onoarea familiei. Un sot poate sa-si bata sotia precum voieste si nu trebuie sa explice nimanui de ce a batut-o.

Un sot poate sa aiba 4 neveste si una temporara (prostituata) pentru o ora, la discretia lui. Legea Musulmana Shariah, controleaza viata privata si viata publica a femeii. In Lumea de Vest (America) musulmanii au inceput sa ceara sa se impuna Shariah Law – pentruca sotiile lor sa nu poata sa obtina divort si astfel sa aiba ei control complect asupra lor. Este de mirare si motiv de alarma cite surori de ale noastre si fiice care urmeaza cursuri la Universitatile Americane se casatoresc cu barbati musulmani si se supun ele insele -si  fara sa isi dea seama isi supus astfel si copiii lor acestei legi- Shariah.

Scriu aceste lucruri ca sa clarific si sa informez pe femeia Americana in a nu devenii o sclava a legii Shariah. Daca vreti sa cititi mai mult cautati cartea…”Cruel and Usual Punishment” care a iesit acum in librarii. Autor si lecturer Nonie Darwish spune ca scopul radicalilor Islamiti este sa impuna Shariah Low ca sa fringa legile din Vest si libertatile lor in doua. Recent, autoarea a scris aceasta carte…”Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law.”

Darwish s-a nascut in Cairo si si-a petrecut copilaria in Egipt si Gaza inainte de a emigra in America in 1978. Cind era de 8 ani, tatal ei a murit in timp ce ataca Israelul- el era un ofiter de rang inalt in armata si erau stationati cu familia in Gaza. Dupa moarte, tatal ei a fost considerat “shahid” – un martir pentru jihad. Statutul lui post mortum i-a dat lui Nonie si familiei ei o pozitie inalta in societatea Musulmana.

Dar Darwish a dezvoltat un ochi neincrezator de la o virsta tinara. Ea avea multe intrebari cu privire la religia ei si cultura Musulmana in care era crescuta. S-a convertit la crestinism dupa ce a a uzit o predica a unui pastor la televizor.

In ultima ei carte, Darwish ne atentioneaza asupra acestei legi care incet se strecoara in cultura noastra – ce este, si ce inseamna ea, si cum se manifesta Shariah in tarile Islamice.Pentru Vest spune ea, radicalii Islamiti lucreaza din greu sa impuna aceasta lege in intreaga lume. Daca acest lucru se intimpla, civilizatia din Vest va fi distrusa.

In douazeci de ani vor fi destui musulmani cu drept de vot in U.S. ca sa-si aleaga un Presedinte. Cred ca toti cetatenii din USA ar trebui sa citeasca aceste lucruri, dar cu ACLU, nu este cu putinta ca o astfel de informatie sa aiba parte de mare publicatie, daca nu o vom publica noi…trimitind-o de la unul la altul. Avem sansa sa facem ceva cu aceasta informatie…"
………………………………………….
OK. Am avut si eu sansa sa o traduc - pentruca stiu ca Darwish ne spune adevarul. Cred ca toate astea se vor intimpla? In primul rind avem deja un Presedinte musulman…indiferent ce zice el ca este…Omul se cunoaste ca pomul dupa fructe. Daca vreti mai pun odata pozele cu Obama indoindu-se de sale sau descaltindu-se pe la moskee. Omul este mare actor…Se duce si la biserica.

Vorbesc femeilor acuma in special; ceea ce se intimpla cu femeile musulmane ar trebui sa ne deranjeze. Ar trebui sa ne doara pentru ele, pentru fetitele lor…pentru viata lipsita de libertate pe care o au. Planul Lui Dumnezeu pentru femeie nu a fost aceea de a o face roaba ci un ajutor potrivit…partener de viata. Asa ca pe linga faptul ca e bine sa fim informate , e bine sa avem o inima deschisa pentru suferinta lor…si daca avem ocazia - sa deschidem Scriptura si sa le aratam Adevarul…

Istoria e scrisa insa de Dumnezeu. Ce va fi in 20 de ani…daca va mai fi ceva pe pamint…numai El stie…

1 comment:

Cristina said...

Nu numai ACLU, dar si CAIR care face ce face in Oklahoma. (si nu numai)

Unde sint organizatiile feministe? Sau astea sint bune numai la promovarea avortului?